E: info@kritikigi.gr
Σούπα με Ζυγούρι και  Ξινόχοντρο

Σούπα με Ζυγούρι και Ξινόχοντρο <<ΚΡΗΤΙΚΗ ΓΗ >>

Υλικά:
2 κιλά κρέας ζυγούρι
200γρ. ξινόχοντρο
αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμονιού

Εκτέλεση :
Βράζουμε το κρέας.
Αφαιρούμε το κρέας και σουρώνουμε το ζουμί για να αφαιρέσουμε τυχόν κόκκαλα σπασμένα.
Προσθέτουμε λίγο νερό στο ζουμί και όταν βράσει, βάζουμε τον ξινόχοντρο για 30 λεπτά.
Σερβίρετε ζεστό προσθέτοντας πιπέρι και λεμόνι