
Κριθαράκι Γιουβέτσι στην κατσαρόλα
Ingredients
- 500 γρ. κριθαράκι με κουρκουμά και αφυδατωμένα λαχανικά
- 500 γρ. φιλέτο κοτόπυλο μπούτι
- 200 γρ. ελαιόλαδο
- 1.7 λίτρα νερό
- 50 γρ. βούτηρο
- 50 γρ. παρμεζάνα
- αλάτι
- πιπέρι
Instructions
- Κόβω το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
- Βάζω το νερό σε μία κατσαρόλα να βράζει
- Σε μία δεύτερη κατσαρόλα βάζω λάδι και το αφήνω να κάψει.
- Σωτάρω το κοτόπουλο για 5 λεπτά.
- Προσθέτω το κριθαρότο και το σωτάρω για 1 λεπτό.
- Ρίχνω σταδιακά το νερό που βράζει.
- Προσθέτω αλάτι και πιπέρι.
- Μόλις αρχίσει να χύλωνει το κριθαράκι το βγάζω από την φωτία και προσθέτω το βούτηρο και την παρμεζάνα.
- Σερβίρω με λίγη τριμμένη παρμεζάνα