Συνταγή: εστιατόριο Γραμβούσα

Χυλοπίτες με σάλτσα ντομάτας και λαχανικά
Ingredients
- 500 γρ. χυλοπίτες μακριές
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- μαϊντανό
- 2 ντομάτες
- 1 κολοκύθι
- 1 μελιτζάνα
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 300 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι
- πιπέρι
Instructions
- Βάζουμε 1.7 L νερό σε μία κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει.
- Χοντροκόβουμε τα λαχανικά μας και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και στην συνεχεία την χοντροκομμένη ντομάτα.
- Αφήνουμε την ντομάτα να ψηθεί για 5-10 λεπτά και προθέτουμε τον μαϊντανό.
- Βάζουμε λίγο νερό και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλτισμένο νερό.
- Σεβίρουμε τις χυλοπίτες και προσθέτουμε την σάλτσα με τα λαχανικά.
- Servings : 4
- Ready in : 30 Minutes
- Course : Main dish
- Recipe Type : DinnerLunch
- Ingredient : Χυλοπίτες μακριές